Korman Otel – kıbrıs

Korman Otel – Kıbrıs ( KKTC ) : paslanmaz çelik kutu profiller ve paslanmaz çelik boru kullanarak imal edilen güzel bir cam saçak / paslanmaz saçak uygulaması. Kıbrıs’da bir otele yaptıgımız cam saçak oldukça zarif bir cam saçak, kenarlardan paslanmaz çelik zincirler sarkıtılarak yağmur sularının toprağa inmesi sağlandı, bu proje bize başka işlerde beraberinde getirdi. Paslanmaz saçak uygulamaları bahçe ve verandalar için gelştirici dış mekan dekorasyon ürünlerine eşlik etmiş oldu. 

Cam korkuluk, paslanmaz halatlı korkuluk ve lazer kesim korkuluk gibi farklı ürünleriyle modern mimariye uygun tasarımlar gerçekleştirirken, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.Şeffaf yapısı sayesinde mekanlara doğal ışık geçişini engellemezken, güvenlik açısından da son derece dayanıklıdır. Kibele Ltd Şti'nin cam korkulukları, modern mimari anlayışla uyumlu olarak mekanların görsel çekiciliğini artırırken güvenliği de garanti altına alır. 

Görsel açıdan çekici ve şık bir çözüm arayanlar için lazer kesim korkuluklar, mekanlarınızın estetik kalitesini yükseltirken güvenliği de sağlar. Paslanmaz halatlı korkuluk ve lazer kesim korkuluk gibi çeşitli korkuluk ürünleri ile müşterilerine profesyonel hizmet sunmaktadır. Şirketin uzman ekibi, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler üreterek mekanlarınızı modern ve güvenli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. 

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email